Tag et kig rundt dit eget hjem. Er, hvad du har terming dit “tid-begejstret hjem decor” sikkert bare gammeldags? Hvis ja, måske er det tid for dig at overholde den remodeling parade. Det gode rygte er: der dynger af simple, lav skade told til at give dit klik på linket hjem ser en god høst-mig-op. Du kan oprette et helt nyt tema til dit badeværelse–som moderne, gamle verden eller europæiske–baseret på udkast til din vandhane, “siger Angie Coffman, direktør, Delta skabelse markedsføring for Delta Faucet selskab.

Før du køber en ny hane, det er en god idé at gøre nogle foreløbig undersøge. Du kan også ønsker at tro finanser før start din udøvelse, som priserne kan ændre almindeligt. Du vil finde, at der var mange forskellige stilarter og design i Badeværelsesarmaturer. Overveje fremad i tid, uanset om du ønsker en enlig-løftestang eller en forstørre-overvåge hane. Bemærk, hvordan håndterer føler i din hule hånd. Vil du have noget, der er delikat eller mere vigtig opgave? Udforske forskellige tud design og finish samt. Beslutte om, hvorvidt du ønsker en våbenskjold, dekorative pladen under en vandhane. Et våbenskjold ville også skjule mega huller, der måtte være boret i vasken.

Kigge efter en hane, der installerer simpelthen–du kan plakat tungen som “nippy bond” eller “ingen justering,” viser, at mindst værktøjer er obligatorisk. Lukket opmærksomme på uafholdt fejlslutning konfiguration på din vask. Hvor mange er der og hvor langt borte er de? Har du væsentlige en track-tåre, 4-crawl crux-sæt eller en barriere-monteret vandhane? Din udgivelse-eksport vandhane kan have tre huller nedenunder, men du behøver ikke nødvendigvis at erstatte det med en anden enlig-bære. Der er et projekt, kaldet en “minuscule-udbredt,” der giver fleksibilitet for kunder, der har en enkelt-håndtag vandhane, men søger for at thrash til en dobbelt handel, udbredt look. Den victorianske Mini-udbredt fra Delta er et eksempel på en vandhane, der tilbyder omfattende, gammeldags styling i en løsere vasken situation.

Gøre en varig forbedring

Kig efter et design, der snart ikke vil være forældede og en, der vil komplimentere dit badeværelse, “en, der vil holde pause ud uden stikker ud,” pause efter Coffman. “Hold i psyken, vil du muligvis bruge denne nye hane i år, så vælg noget, der er varig, alsidige og en sort, som anses for at være ufejlbarlig.”

Installere høj træk høst i et badeværelse vil resultere i et højt gensyn på dit hjem remodeling investeringer. Det er derfor vigtigt at ønske et armatur, der tilbyder langvarig pleje-open ydeevne. Du ønsker at søge efter ting som pålidelige messing konstruktion og de besøgende, der tilbyder en eksistens ufuldkommen garanti, sammen med forbrugernes forsvare, i omgang du har spørgsmål, mens du installerer vandhanen manuelt.

Nu hvor du er rustet til at give dit badeværelse en ansigtsløftning, det har ventet på, har et par værktøjer anvendelige for installationen. Et par justerbare tænger, sammen med en Allen kvaler og vask twist, vil muligvis være nødvendigt. Også valg op nogle silikone eller caulk og Teflon stick. Altid fold hæmmet instruktioner på din vandhane for andre værktøjer eller nødvendige materialer.

Kategorier: Huset

0 Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *