Det er ikke sikkert, at du har hørt om det før – ”Singles Day”. Det er også et forholdsvist nyt fænomen i Danmark. Det har til gengæld et par årtier på bagen i udlandet – særligt i Kina, hvor mærkedagen er opfundet. Det kom sig af, at der var mange singler i Kina, og på et universitet besluttede de studerende så for at fejre sig selv som singler, da der altid er meget mere fokus på kærestepar, der har sin egen mærkedag – Valentinsdag. Singlernes dag fejres på flere måder, og tendensen ser nu ud til at være nået Danmark.

Fest og farver for singlerne

Først og fremmest, så gælder det om at hylde sig selv som single og selvstændigt individ. Det kan gøres hjemme med vennerne eller man kan deltage nogle af de fester, der bliver arrangeret i anledning af dagen. Singles Day er altid den 11.11. Dette skyldes simpelthen det symbolske i ettallerne.

Dagen markeres dog ikke kun med fest og farver. Virksomhederne er så småt begyndt at tage idéen under vingerne, ligesom i andre dele af verden, hvor de har haft stor succes.

Ekstra gode tilbud på Singles Day

Singlernes dag er dagen, hvor du kan finde ekstra gode tilbud. Der er naturligvis andre mærkedage, hvor du kan det samme – blandt andet Black Friday og diverse udsalg. Tilbuddene på Singles Day er dog skræddersyet i et lidt større omfang, så de tilgodeser de enlige. Der kan der eksempelvis komme gode tilbud på ferier til sydens sol for én person. Dermed ikke sagt, at der ikke også findes tilbud, der inkluderer et kærestepar eller en hel familie.

Den 11.11 kan du derfor både forkæle dig selv eller så småt begynde at købe de første julegaver på tilbud. Singles Day er dog en udmærket anledning til at huske at forkæle sig selv, som mange glemmer i den travle hverdag, hvor karriereræset måske kører derudaf i fuld fart. Er der noget, du har gået og overvejet at købe til dig selv, så prøv at se, om ikke du er heldig, at det er på tilbud på Singles Day.

Kategorier: Ukategorisert