Når konstrueret korrekt og passende aircondition og ventilation, skal en kælderen være tør. Men mange kældre er særligt udsat for fugt på grund af deres dårlige design og ventilation. Fugt som dette er en perfekt grobund for skimmel og meldug, især i kældre, hvor gamle bøger, magasiner, tøj og kufferter er gemt.

Når luftfugtigheden går over 50%, vanddamp i luften kan forårsage møbler til warp, fugt til at kondensere på vægge og gulve og fremme væksten af svamp. Det vil også fremskynde træ rådner. For disse familiemedlemmer med allergi er en kælder affugter afgørende for at mindske de sundhedsmæssige risici forbundet med giftig skimmel og svamp.

Men før du går ud for at købe en kælder affugter, overveje at tage nogle tid til at undersøge årsagen til den høje luftfugtighed, og derefter reparere de underliggende problemer. For eksempel, bør din kælder ideelt set være den samme temperatur som 3 tilbud på tømrerfirma resten af dit hus, og ikke en isoleret koeligt zone. Prøv at tilføje weather-stripping til nogen kælder døre og vinduer. Hvis kælderen er uisoleret, bliver du nødt til at afveje omkostningerne af tilføje isolering mod at kører en kælder affugter.

Købe en kælder affugter kræver lidt planlægning. Ved kubiske optagelserne af kælderen plads, at det vil være at gå ind i. Også skal du beslutte, om at få en permanent installeret enhed versus en transportabel affugter. En anden shopping point er at overveje, er størrelsen af enheden-vil det passe ind i rummet du planlægning for det? Også være opmærksom på, at nogle modeller er mere støjende end andre, så bede om en demonstration, før du køber.

En affugter virker på samme princip som køleskabe og luftkonditioneringsanlæg gør. De passerer den fugtige luft over en bank af kolde spoler og i processen uddrag en god portion af fugt via kondens. Denne kondens drypper ud af spoler i samling lommer indeni affugter. I mellemtiden tør luft flow, opvarmet noget ved udvinding af fugtighed, er rettet ud af enheden tilbage ind i stuen.

Da affugter er i kælderen og ud af den måde, mange mennesker glemmer, at kræver det nogle vedligeholdelse. Det er vigtigt at tømme og rense objektbeholderen samling inde i enheden periodisk, ellers vil det være tilbøjelige til at bakteriel vækst. Nogle virksomheder fremstilling kælderen affugtere, som har ingen indre samling container, men blot en slange, der kan køres på et gulv afløb, og disse er en perfekt løsning på problemet.

Kategorier: Huset

0 Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *